Nieuwe Grasshopper zitmaaier

Wij beschikken over een uitgebreide collectie gereedschap en machines om alle werkzaamheden uit te kunnen voeren. Deze verzameling blijven we continu vernieuwen om u ook in de toekomst van dienst te kunnen zijn.

Recentelijk hebben we bijvoorbeeld een nieuwe zitmaaier aangekocht. Deze krachtige ZeroTurn(tm) Grasshopper 321D is geschikt voor zowel het maaien van grote oppervlakten als kleinere stukken gras en heeft als belangrijkste voordeel dat er zelfs in stilstand 360 graden gedraaid kan worden.

Deze zitmaaier is dus zeer makkelijk manoeuvreerbaar, krachtig, snel en geeft daarbij ook nog een mooi maaibeeld.

We beschikken altijd over meerdere (gras)machines en bosmaaiers zodat we in staat zijn om alle denkbare oppervlaktes gras te maaien.

#zitmaaiergrasshopper321dgereedschaptuinmachines

Featured Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recent Posts
Zoek d.m.v. Tags
Er zijn nog geen tags.