Duurzaamheid, Ecologie en Milieu.jpg

duurzaamheid, ecologie & milieu

 Investeren op de gebieden van duurzaamheid, ecologie en milieu is voor ons al jaren vanzelfsprekend. Zeker als groensector is het wat ons betreft belangrijk om het goede voorbeeld te geven, maar kunnen we ook daadwerkelijk een grote impact maken. 
 
Wij kunnen als bedrijf in de eerste plaats bijdragen door onze uitstoot drastisch te verminderen, dat doen we al jaren door ons gereedschap bijvoorbeeld te vervangen voor elektrische versies. Dat werkt meteen ook een stuk stiller! Ook door ons wagenpark te verduurzamen kunnen we natuurlijk grote stappen zetten. Daarom kunt u ons in een volledig elektrische bestelwagen voorbij zien komen en rijden al 0nze diesels op 100% HVO (Hydrogenated vegetable oil). Met deze hernieuwbare overgangsbrandstof reduceren we onze CO2 uitstoot met 90% ten opzichte van fossiele diesel. Tegelijk stoten we een stuk minder fijnstof, stikstof en andere schadelijke stoffen uit, ook wel zo prettig. 
 
Bij het aanleggen van tuinen en ander groen adviseren we graag in beplanting die bijdraagt aan het verbeteren van de biodiversiteit. 
Elektrische grasmaaier.jpg

Elektrisch maaien

Nul uitstoot, veel minder lawaai...

(en er zitten ook nog leuke lampjes op)